Herplaatsing

Qars van Heidas Erf

 

De eigenaar van Qars kan hem niet bieden waar hij recht op heeft en heeft besloten om voor Qars een nieuwe warme mand te zoeken. 

Qars heeft in zijn eerste levensjaar een bacteriële infectie in zijn heup gehad. Deze infectie heeft het heupgewricht ernstig aangetast waardoor het heupgewricht verwijderd moest worden, de spieren nemen nu de functie van het heupgewricht over.

Qars kan hiermee gewoon oud worden en kan eigenlijk alles, heel hard rennen, zwemmen vindt hij heel leuk, alleen na een lange intensieve wandeling heeft hij last. 

Qars heeft mentale uitdaging nodig omdat hij fysiek wat beperkt is. De dierenarts heeft geadviseerd om met Qars te gaan speuren of detectie te gaan doen zodat Qars toch voldoende uitdaging krijgt. Helaas is dit voor de eigenaar niet mogelijk.

 

Qars:

- heeft een lief zacht karakter,

- is niet gewend aan kinderen,

- gaat graag mee in de auto,

- is niet gewend aan katten,

- is gewend aan verkeer alleen vind hij het niet leuk als er iets heel hard voorbij komt,

- is niet bang van harde geluiden of onweer

- was als pup gewend om in de bench te slapen maar lag al vrij snel los in de woonkamer wat hij     altijd perfect heeft gedaan,

- is niet gewend aan andere huisdieren,

- is gewend aan de lijn te lopen. Qars trekt wel aan de lijn maar dit is met oefenen heel snel te   verhelpen,

- kan goed overweg met teefjes. Naar andere reuen kan hij uitvallen als hij aan de lijn zit maar dit is   bij te sturen door oefening 

- kan heel goed alleen thuis blijven. 

- heeft puppy-cursus, puber-cursus en fun-cursus gehad

 

Verder is Qars waaks, speels, wat onzeker. Dit laatste is zeker nog bij te sturen.

 

Voor Qars zoeken we zelfverzekerde liefdevolle baas, een baas met veel geduld, die de Qars leert dat hij niet onzeker hoeft te zijn. Een baas die hem met zijn neus laat werken, samen met hem leuke uitdagende dingen gaat ondernemen zoals bijvoorbeeld speuren, mantrailen en/of detectie. Een baas voor het leven met een warme mand waar Qars oud mag worden. 

 

Voor vragen en meer informatie:

 

Ferry Wiggers fjem.wiggers@home.nl   tel: 06-53 23 63 19

 

 Of 

Anita van Nuland  vanheidaserf@gmail.com 

Tel: 0413-212201 (0031 413 212201) tot 21:00 uur

 

 

 

Klik op de foto om te vergroten