PUPS EN PLANNING

 

 

 

                                                                                                                                          Noia met haar pasgeboren pups van het Q-nest

 

Momenteel hebben wij geen pups.

Ons volgende nest staat gepland voor

het voorjaar/zomer van 2023 met

 

Aika`s Mystery Devil Noia

(Izikel Angel Of The Moon X Aika`s Mystery Devil Joia)

X

Flip v Old Diek

roepnaam Sokar

(Idas X Amber van Old Diek)

 

 

 

Noia is een lieve sociale teef, energiek en altijd vrolijk. Noia heeft een zacht karakter, is erg gevoelig en voelt feilloos aan in welke stemming je bent. Noia is erg baas gericht, heeft heel veel energie en is leergierig, ze staat altijd paraat om aan het werk te gaan, voor een wandeling of voor een spelletje. Noia leeft bij ons in huis samen met onze drie andere sociale Hollanders.

Met Noia beoefenen wij het speur- en zoekhonden programma van de KNPV

 

 

Noia

Sokar is een lieve sociale reu met een heel fijn en zacht karakter, hij woont samen met zijn eigenaar en de kat. Met teven kan hij het goed vinden maar ook met de meeste reuen. Reuen die vervelend doen negeert hij, hij zal zelf geen initiatief nemen om een gevecht aan te gaan. Als je bij hem thuis komt wil hij eerst even weten wie je bent, daarna is het goed. Sokar is op een prettige manier waakzaam, voelt feilloos aan als er iets niet pluis is of als iemand geen goede bedoelingen heeft en zal bij onraad zijn mannetje staan.  De eenden in het park worden met rust gelaten net als andere dieren die hij tegenkomt tijdens het wandelen

Sokar is een zoon van onze overleden reu Idas, een geweldige sociale reu met een heerlijk karakter. Sokar heeft dit fijne karakter van zijn vader meegekregen. 

 

 

Sokar

  Onze pups worden in huis geboren en groeien op in huiselijke sfeer in een roedel van vier sociale honden, pony ` s, kippen en sierduiven.

Wij besteden veel aandacht aan het socialiseren van de pups.

 

**********