PUPS EN PLANNING

 

 

 

 

Ons volgende nest staat gepland voor

januari 2022 met

Aika`s Mystery Devil Noia

X

Yanic van het Beukenerf

 

roepnaam Bas

 

Noia

Noia is een lieve sociale teef, energiek en altijd vrolijk. Noia heeft een zacht karakter, is erg gevoelig en voelt feilloos aan in welke stemming je bent. Noia is erg baas gericht, heeft heel veel energie en is leergierig, ze staat altijd paraat om aan het werk te gaan of voor een spelletje. Noia leeft bij ons in huis samen met onze twee andere sociale Hollanders.

Noia is in training voor speur- zoekhond (k.n.p.v.)

 

 

Noia op bezoek bij Bas (Yanic van het Beukenerf)

Bas is erg energiek, hij is alert en waaks. Kom je op bezoek dan wil hij eerst even weten wie je bent en wat je komt doen. Zodra hij weet dat het "goed volk" is, dan is hij vriendelijk en sociaal. Bas is sociaal met teven, hij is ook sociaal naar reuen mits deze hem in zijn waarde laten. Bas is geweldig met kleine kinderen, de kleinzoon van anderhalf en Bas zijn dikke maatjes. In het gebied waar Bas dagelijks zijn wandeling maakt lopen runderen en paarden los, Bas doet gewoon zijn eigen ding en laat deze grote grazers met rust. Ook de geiten die naast zijn erf in de wei grazen worden door Bas met rust gelaten.

 

  Onze pups worden in huis geboren en groeien op in huiselijke sfeer in een roedel van drie sociale honden, pony ` s, kippen en sierduiven.

Wij besteden veel aandacht aan het socialiseren van de pups.

 

**********